Suomen armeija valmistautuu tappamaan suomalaisia toisinajattelijoita.

Suomen kansa ei voi enää luottaa omaan armeijaansa. Toisin kuin aikoinaan armeija oli kansan oma armeija, nyt se on välineellistetty globaalin politiikan teolle.

Ennen vuotta 2014 ei yksikään suomalainen voinut edes kuvitella oman armeija alkavan uhata omaa kansaa. Ajatuksena sellainen oli absurdi. Kenraalit, ylempi upseeristo oli luotettavia. He tiesivät tehtävänsä. Selkärangasta. Armeijan tehtävä oli suojella kansaa ja perustuslakia.

Pikku hiljaa luottamus alkoi rakoilla. Armeijan komentokieleksi hyväksyttiin virallisten kielten, suomi ja ruotsi, lisäksi natoenglanti. Tämä tapahtui hankittaessa Hornet hävittäjät Yhdysvalloista.

Ensimmäiset Hornet koneet saapuivat vuonna 1995. Tuoreet sekä kokeneet lentäjät lähetettiin koulutukseen Yhdysvaltoihin. Sieltä koulutuksesta palasi muuttuneita suomalaisia sotilaita. He ottivat käskyjä vastaan natoenglanniksi.

Suomalaisille ilmeni vuosien mittaan näiden koulutusten todellinen tehtävä. Se oli aivopesu. Koulutuksen loogisena lopputulemana oli ilmavoimien ensimmäisen natokielen käyttäjän, Yhdysvalloissa koulutetun eli aivopestyn lentäjän Jarmo Lindbergin ylennys ensin ilmavoimien komentajaksi 2012-14, ja pian koko Suomen armeijan komentajaksi 2014-19.

Komentaja Lindbergin ensityö oli siirtää Suomen armeija Naton alaisuuteen. Syntyi Isäntämaasopimus. Se alisti armeijamme isännän, Yhdysvaltojen voimien reserviksi. Pöytäkirjan allekirjoitti Suomen puolesta puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg 4. syyskuuta 2014. Samainen Lindberg, joka oli aivopesty hornetkoulutuksessa vuosia aiemmin.

Vuonna 2014 Suomen armeijan rivit alkoivat rakoilla. Naton käyttämän komentokielen asema vahvistui, ja vastavuoroisesti Suomen virallisten kielten asema heikkeni. Kenraalikunnassa ja upseeristossa syntyi jako kahteen. Perinteiset Suomelle lojalistit vastaan Naton käskyjen toteuttajat. Suomi menetti armeijansa kontrollin.

Nyt Suomen armeija liittoutuu vastoin kansan tahtoa Naton armeijakuntiin. Se on paljon suurempi muutos kuin osataan kuvitella. Armeija muuttuu suomalaisten kansanarmeijasta kansainvälisen verkoston osaksi. Samalla kun armeijan isäntä lopullisesti muuttuu, suomalaiset menettävät luottamuksen armeijan operaatioihin. Operaatioista tulee sisäpolitiikan välineitä. Ensi maun saimme armeijan piirittäessä Uusimaan keväällä 2020 “koronapandemian” varjolla. Käsky eristää Uusimaa tuli ulkomailta. Suomen valtioneuvosto, Eduskunta ja armeija toteutti käskyn.

Nyt on enää ajankohta lukkoon lyömättä, ellei sekin ole jo päätetty, kun armeija, joka oli vielä 1990-luvulla meidän kansan oma armeija, alkaa operoida kansaa vastaan. Kaikki merkit on ilmassa, nähtävissä, todennettavissa, uskokaa niihin: “Suomen armeija” on valmis tappamaan meitä suomalaisia.